Hírek kategória bejegyzései

Közvetlen párbeszéd: az RHFT környezetében élő lakosok látogattak az OAH-ba

RHFT környezetében élő lakosok látogatása 2019. szeptember 26-án az Országos Atomenergia Hivatalba látogattak a püspökszilágyi Radioaktív Hulladék Feldolgozó és Tároló (RHFT) létesítmény környezetében élő lakosok. Hullán Szabolcs főigazgató-helyettes fogadta a közel ötvenfős csoportot. Megnyitójában a főigazgató-helyettes elmondta: az OAH számára … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Közvetlen párbeszéd: az RHFT környezetében élő lakosok látogattak az OAH-ba bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Cikluszáró ülést tartott az ITET Társulási Tanácsa

Az Izotóp Ellenőrző Tájékoztató Társulás, Társulási Tanácsa a 2016. évi megalakulása óta a jelenlegi összetételében ülésezett. A Tanács Tagjainak összetétele a választások után módosulhat, mivel a Társulási megállapodás szerint, az októberi helyhatósági választás utáni alakuló települési új képviselő-testületek feladata annak … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Cikluszáró ülést tartott az ITET Társulási Tanácsa bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

OAH-ban jártak az ITET lakosai

2019. szeptember 26-án az ITET által szervezett belföldi szakmai látogatáson vettek részt őrbottyáni és püspökszilágyi lakosok az Országos Atomenergia Hivatalban (OAH). A program megnyitóján, Hullán Szabolcs az OAH főigazgató-helyettese köszöntötte a közel félszáz megjelent érdeklődőt. A látogatás alkalmával az RHFT … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | OAH-ban jártak az ITET lakosai bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva